بلغور چاق کننده است یا لاغر؟

بلغور چاق کننده است یا لاغر

بلغور چاق کننده است یا لاغر ؟ پاسخ و بسیاری از اطلاعات ارزشمند را می توانید در مقاله زیر بیابید.

اگر می خواهید وزن خود را افزایش یا کاهش دهید و یکی از افرادی هستید که رژیم غذایی حاوی بلغور را دنبال می کنید ، ممکن است بخواهید پاسخ این سوال را بدانید: “آیا بلغور چاق می کند یا لاغر می کند ؟” در این مقاله ، ما با پاسخ و برخی از اطلاعاتی که ممکن است مورد علاقه شما باشد آشنا خواهیم شد:

بلغور چاق کننده است یا لاغر؟

بلغور چاق کننده است یا لاغر

بلغور حاوی فیبر است که به کاهش وزن کمک می کند:

  1. احساس سیری ، سیری و زیاد کالری نخوردن را تقویت می کند .
  2. جذب چربی و قندها در روده کوچک را کند می کند .
  3. کنترل سطح قند خون با کاهش جذب چربی ها و قندها ، که به کاهش وزن اضافی کمک می کند.

اما شایان ذکر است که گنجاندن بلغور در رژیم های غذایی به میزان کم کربوهیدرات در رژیم غذایی بستگی دارد و اگر قصد دارید رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات کم مانند رژیم کتو را دنبال کنید ، بلغور می تواند گزینه نامناسبی باشد.

توجه به این نکته مهم است که بلغور یک دانه کامل است ، که بسیاری از مطالعات نشان می دهد که در کاهش احتمال افزایش وزن نقش دارد.

کالری و ارزش غذایی بلغور

پس از شناسایی پاسخ به سوال “آیا بلغور چاق می کند یا لاغر می کند ؟” شایان ذکر است که افزایش یا کاهش وزن به کیفیت و کمیت غذا مربوط می شود ، زیرا کالری نقش اصلی را در کاهش یا افزایش وزن دارد و به شرح زیر ارزش غذایی و تعداد کالری در هر ۱۰۰ گرم بلغور است:

انرژی
۸۰ کالری
چربی کل
۰٫۲ گرم
سدیم
۵ میلی گرم
کربوهیدرات های کل
۱۹ گرم
فیبر رژیمی
۴٫۵ گرم
قند
۰٫۱ گرم
پروتئین
۳٫۱ گرم
۰٫۹۶ میلی گرم
پتاسیم
۶۸ میلی گرم

طرز تهیه بلغور برای کاهش وزن

روش های زیادی برای تهیه بلغور سالم برای تقویت کاهش وزن وجود دارد ، زیرا با استفاده از آن می توانید سوپ یا پیش غذا و بسیاری از دستورهای غذایی سالم تهیه کنید و در اینجا یکی از این دستورالعمل ها آورده شده است:

  • عناصر

در اینجا مواد لازم برای تهیه یک غذای سالم و غلیظ از مواد مغذی بلغور ذکر شده است:

  • ۱۰ گوجه گیلاس.
  • ۲ حبه سیر.
  • ۱۰ میلی لیتر روغن زیتون.
  • ۶۰ گرم بلغور.
  • ۱ مکعب استوک سبزیجات.
  • ۱۲۰ میلی متر آب
  • کمی نمک.
  •  فلفل سیاه.
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه.
  • طرز تهیه

برای تهیه یک غذای سالم بلغور ، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا سبزیجات برشته شوند.
  2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید .
  3. حبه های سیر را به همراه قطعات گوجه فرنگی های پوست کنده و برشته شده در یک کاسه قرار دهید ، با روغن زیتون بپاشید و آنها را در فر تفت دهید.
  4. بلغور را در یک کاسه کوچک قرار داده و با ۱۲۰ میلی لیتر آب اضافه شده به آن ، مکعب آب سبزیجات در حال جوش را بجوشانید و با بلغور هم بزنید.
  5. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب پز شود و آب آن را بگیرد و وقتی بلغور نرم شد ، آن را از اجاق برداشته و درب آن را بسته بگذارید.
  6. سبزیجات کبابی را از فر خارج کنید و به ظرف بلغور اضافه کنید. همه سبزیجات بو داده با بلغور تفت داده می شوند.
  7. ظرف را با نمک و فلفل مزه دار کرده و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

هشدارها در مورد خوردن بلغور

پس از شناسایی بلغور چاق کننده یا لاغر کننده ، و فواید و ارزش غذایی بلغور ، موارد زیر برجسته ترین هشدارهایی است که باید شناخته شود:

  1. اگر از بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن رنج می برید ، باید از مصرف بلغور خودداری کنید ، بنابراین بهتر است قبل از ورود بلغوره به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید ، زیرا بیشتر فیبرها نامحلول هستند. این بدان معنی است که ممکن است در افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) یا سندرم روده تحریک پذیر (IBS) باعث مشکلات سلامتی و اختلالات گوارشی شود .
  2. اگر از آلرژی به گندم رنج می برید ، باید از خوردن بلغور خودداری کنید ، زیرا باعث واکنش های آلرژیک می شود که ممکن است زندگی را تهدید کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *